Voorgerechten
zeetong/ jus vodka/ prei olie/ aardappel/ kaviaar van haring
Kabeljauwhaasje / ndudja/ raviolini van langoustines
zeebaarsfilet / jus witte wijn/ olie van vijgenblad/ confit van vijg
Tussengerecht
Bisque van grijze garnalen
Heldere bouillon van morieljes/ lenteui/ groene kruiden
Consommé van kreeft
Hoofdgerechten
Texels lam/ geroosterd worteltjes/ dille/ hangop
Canette eend/ mole poblano/ gebrande spitskool
Runds/ groene jus/ sjalot/ lenteui
Presa de lomo/ hollandaise van dragon & kappers/ sjalot/ pulled porc garam
Dessert
Ijs van croissant/ gezouten karamel/ chocolade & cacao
Crumble sancho & hazelnoot/ sorbet van duindoorn/ umeboshi/ hangop
Gachas de arroz/ ijs van gebrande sinaasappel/ passievrucht/ poeder van thym
ijs van tonkabonen/ witte chocolade/ agrum/ zwarte oijven/ olijfoliecake
Prijs per persoon € 50 voor 4 gangen
( inclusief 3 amuses & 4u bediening )
Voor 4 personen voorzien wij een 5 gangenmenu aan 60€
Voor informatie betreffende allergieën kan u ons steeds contacteren.